Christy's Opent zijn deuren weer van the house of Rock & Roll te Alkmaar

Ruilen & Retouren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden, waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer (Christy's Rock Fashion) geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@christysrockfashion.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen / passen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@christysrockfashion.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


 

Modelformulier voor ontbinding

Modelformulier voor ontbinding

Aan:
Christy's Rock Fashion
Huihbrouwerstraat 5A
1811BJ Alkmaar
KvK-nummer: 60693959
Btw Nummer: NL002064095B76
E-mailadres: info@christysrockfashion.com

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst ontbind betreffende  
de verkoop van de volgende producten: Ontvangen artikel: , ontvangen op, Beschrijving van artikel.
Ondertekend

Consument