Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Al onze pakketjes worden verstuurd met een Trace & Trace code.
De Trace & Trace code krijgt u uiterraad zodra uw bestelling is aangeboden bij de pakketdienst. Vrijwel allen trace & trace worden naar uw opgegeven email adres gestuurd.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of Dpd. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor levering in België zal het tussen de 2 a 5 werkdagen duren.

Verzendkosten via Postnl voor Nederland bedrag € 6.50.
Verzendkosten met Dpd pickup Parcelshop voor België bedrag € 9.50.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.